Plata si livrarea

Societatea noastră acceptă următoarele modalităţi de plată:

 

Plată în numerar

Plata cu numerar se face în lei, integral, la achizitia produselor noastre direct din magazin.

 

Plată prin transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de SC Medchim Bucharest SRL, în urma confirmării telefonice sau pe mail a comenzii cu un consultant de vânzări. Livrarea mărfii se face după confirmarea plații, în contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firmă: S.C. MEDCHIM BUCHAREST SRL

Cont lei:

  1. RO35BRTLRONCRT0378729901 BANCA TRANSILVANIA
  2. Cod unic înregistrareRO 6182467

 

Plată cu cardul de credit sau debit

Plata produselor cu cardul se poate face doar in magazin la achizitia produselor. Contravaloarea produselor poate fi plătită cu orice card de tip: Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro.

 

Plata ramburs

- La primirea coletului se achita valoarea stabilita in urma lansarii comenzii direct la curier .Vă rugăm verificați integritatea ambalajului, precum și disponibilitatea certificatului de garantie și a facturii fiscale.


LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA ÎN 24-48 DE ORE!


Tarife de transport:

-          Cutii portbagaj, sisteme de fixare complete (set bare +kit montaj), suport bicicleta, suport schiuri, grila portbagaj- TRANSPORT GRATUIT IN LOCALITATILE PRINCIPALE DIN TARA PENTRU COMENZI MAI MARI DE 300 LEI .

-        Pentru accesorii de tipul, set incuietori, chingi, chei, butuci, kit montaj sistem fixare, capace, garnituri-Nu asiguram transport gratuit decat daca valoarea comenzii este mai mare de 300 Lei .

DOCUMENTE INSOTITOARE   

-Împreună cu produsele comandate, veți primi factura și certificatul de garanție .

 

Durata Livrării

- În cazul produselor aflate pe stoc și comandate pana la ora 15:00, livrare în 24 de ore. În cazul produselor aflate pe stoc și comandate dupa ora 15:00, livrare în 48 de ore.

 

Modalităţi de Livrare

- Livrarea produselor comandate de la Roof Rack Land se efectuează pe întreg teritoriul Romaniei prin curieri externi: DPD, Fan Courier şi TNT.

- Taxa de transport pentru produsele la care nu asiguram transport gratuit precizate mai sus este de 25 lei in limita a 5 Kg.