Despre noi

Incepand din anul 1994 importam portbagaje si sisteme de prindere, bare transversale, cutii-portbagaj, suporturi pentru schiuri si biciclete, cuve de protectie si alte accesorii auto, de cea mai buna calitate.

Furnizorii nostri sunt producatori de renume, ale acestor produse, cu experienta de zeci de ani in domeniu: CruzBer – Spania, Atera, Kamei– Germania, HAPRO – Olanda si FABBRI, FreePlast, Peruzzo, F.lli.Menabo – Italia. Ei si-au castigat increderea si faima pe plan international, nu numai pentru calitatea si designul deosebit, al produselor lor, cat mai ales, pentru atentia deosebita pe care o acorda sigurantei utilizarii acestora. Ei nu sunt singurii producatori din lume de astfel de produse, concurenta in acest domeniu este foarte mare, de aceea, noi ne straduim mai tare si suntem mai atenti cu clientii nostrii.

imagine

Produsele noastre sunt de calitate premium, la preturi competitive. Astfel am reusit in acesti ani sa ne dezvoltam continuu, devenind la ora actuala unul din principalii jucatori din Romania in acest domeniu si probail cel mai mare detinator de astfel de produse pe stoc.

Am castigat increderea clientilor nostrii oferindu-le accesorii sigure, usor de utilizat si care functioneaza perfect in scopul pentru care au fost produse.

Clientii nostri duc o viata activa, iar timpul liber doresc sa si-l petreaca din ce in ce mai mult in natura, practicand sporturi sau diferite activitati in aer liber. Produsele noastre sunt utilizate in conditii de siguranta, la viteze mari, trafic intens, in conditii atmosferice diferite si la temperaturi extreme.

In timpul calatoriei, clientii nostri, trebuie sa se simta eliberati de stresul bagajului, sa se poata baza pe produsele noastre, sa aiba incredere in ele si sa se simta in deplina siguranta. Tinta noastra este sa fim cea mai buna alegere in acest domeniu.